Bergsportreizen

 

Sinds 2015 is Snow Leopard Adventures trotse partner van Bergsportreizen.nl, de reisorganisatie van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV).Vreemde Voettochten
Voor Bergsportreizen.nl verzorgen we de uitvoering van Vreemde Voettochten buiten Europa. Wandelen buiten de gebaande paden, in markante, verlaten bergstreken met bijzondere culturen. Je hebt alle bagage bij je in de rugzak, of je tassen worden vervoerd door lastdieren. Je kookt en overnacht in de natuur met een tent of wordt gastvrij ontvangen in gezellige accommodaties.

De Vreemde Voettochten worden georganiseerd voor NKBV-leden en zijn onder leiding van gecertificeerde NKBV-tochtleiders. Deze tochtleiders beschikken over ruime ervaring, hebben een uitgebreide opleiding doorlopen en worden regelmatig bijgeschoold. Ze leiden tochten op vrijwillige basis. De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers.

In 2020 waren de bestemmingen:

Nepal | Annapurna special

Kaapverdië | Santiago. Boa Vista, Fogo

Vietnam, wandelreis

Bolivia, wandelreis en zoutvlaktes

Namibië, door de woestijn en langs het wild

India, Zanskar en ladakh

Info volgt.

Ben je geïnteresseerd in een Vreemde Voettocht? Neem dan contact op met Bergsportreizen.nl via 0348 – 40 95 21 of info@bergsportreizen.nl.Mini-expedities
Wij organiseren en voeren mini-expedities uit voor Bergsportreizen.nl. Tijdens een mini-expeditie benader je het gevoel van een echte bergsportexpeditie. Zo’n echte expeditie vergt jaren van voorbereiding en training, maar een mini-expeditie kost minder tijd, voorbereiding en inspanning. Ondersteund door een lokale crew dompel je je onder in de natuur en cultuur van een fascinerend land. Kleine expedities, grote ervaringen!

De mini-expedities worden georganiseerd voor NKBV-leden. Vanwege het specifieke karakter van de mini-expeditie kan bij te weinig deelnemende NKBV-leden, de groep worden aangevuld met niet-leden, zodat de expeditie toch kan doorgaan. De mini-expedities zijn onder leiding van gecertificeerde NKBV-tochtleiders. Deze tochtleiders beschikken over ruime alpiene ervaring, hebben een uitgebreide opleiding doorlopen en worden regelmatig bijgeschoold. Ze leiden tochten op vrijwillige basis. De instroomeis is een alpiene basiscursus (C1) of vergelijkbare bergsportervaring.

In 2020 stonden er 3 nieuwe mini expedities op het programma:

Ben je geïnteresseerd in een mini-expeditie? Neem dan contact op met Bergsportreizen.nl via 0348 – 40 95 21 of info@bergsportreizen.nl.


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!