Korting eerste boekers op alle groepsreizen!

13-april 2022, Den Haag

Om de eerste aanmeldingen op groepsreizen te belonen introduceren we nu eerstboekerskorting!
Afhankelijk van de hoogte van de reissom worden de eerste twee boekingen het meest beloond en ook boekers 3 en 4 op een groepsreis genieten nog een leuke korting. Kijk bij de special van uw keuze bij de incl/excl naar de hoogte van het voordeel. Neem gerust contact op om te checken of u nog een van de eerste bent!

Waarom we dit doen? Geen enkele groepsreis kan doorgang vinden zonder de eerste boekers, zij zijn de basis van de groep. Deze mensen hebben geen absolute zekerheid dat de reis ook voldoende mensen zal krijgen, wat dus een zeker risico impliceert. Naast deze eerstboekerskorting kunnen mensen die zich vroegtijdig aanmelden ook genieten van ruime keuze vwb vluchtschema’s met goede aansluitingen en voordelige tarieven omdat vluchten nog niet vol zitten. De ervaring leert ons dat een reis die al snel boekingen heeft ook een grotere kans heeft om uit te groeien tot een mooie groep!

Wanneer een groepsreis onverhoopt niet genoeg aanmeldingen heeft, dan kan de reis vaak alsnog – tegen geringe meerkosten – worden uitgevoerd. De korting komt dan niet te vervallen maar wordt verdisconteerd met de extra kosten om de reis op basis van een kleinere groep door te laten gaan.

Op sommige ‘specials’ is deze korting al van toepassing, dat staat dan bij de prijzen incl/excl vermeld.
Korting is niet te combineren met repeater voordelen.


Korting voor eerste boekers!
Reissom tot euro 499 (deeln 1+2: €25pp, deeln 3+4: € 10 pp)
Reissom euro 500 – 999 (deeln 1+2: €50pp, deeln 3+4: € 25 pp)
Reissom euro 1.000 – 1.999 (deeln 1+2: €75pp, deeln 3+4: € 50 pp)
Reissom euro 2.000 – 2.999 (deeln 1+2: €100pp, deeln 3+4: € 75 pp)
Reissom euro 3.000+ (deeln 1+2: €150pp, deeln 3+4: € 100pp)Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!