Bedouin Safari Tours

home

Bedouin Safari Tours organiseert al meer dan 15 jaar reizen en safari's door de Western Desert, het deel van de Egyptische Sahara tussen de oase Bahariya en de Libische grens. In Egypte werken wij samen met het team van Mohammed, een gids met bijna 20 jaar ervaring die dit deel van de Sahara erg goed kent. Met zijn groep bedouinen bezorgt hij u een onvergetelijke vakantie. Bedouin Safari Tours is sinds 2009 onderdeel van de touroperator Snow Leopard Adventures. (Lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds) 

Egypte: Safari's in de Westelijke Woestijn
Wandelend of per kameel (of indien privéreis ook rijdend in een 4x4) door de fascinerende en uitgestrekte woestijn kan men hier nog de stilte en tijdloosheid van de natuur ervaren. In de westelijke woestijn kan men een heel ander en misschien wel het mooiste deel van Egypte bezoeken. Eten bij een kampvuur, genieten van traditionele bedouinen muziek en dans en slapen onder de sterrenhemel, het zijn deze bijzondere ervaringen die men nog heel lang bij zal blijven!

Prive-groepen
Naast de groepsreizen is het ook mogelijk om met een eigen groep een safari - in overleg met ons - op een door u gewenste vertrekdatum te plannen. Mits echt tijdig (Mohammed en zijn bedouinen zijn zeer regelmatig in de woestijn en dan geheel niet of moeilijk bereikbaar!) aan ons doorgegeven.

Vroeg boeken: de voordelen
Het organiseren van, inplannen van een reisbegeleider, het boeken van vluchten etc. voor een groepsreis doen wij liever niet 2 maanden voor vertrek.  Daar komt bij dat wij voor de meeste van onze groepsvertrekken een deadline hanteren van minimaal 2 maanden vóór vertrek. Dit om de deelnemers die reeds geboekt hadden voor een specifieke reis , de mogelijkheid te geven nog naar alternatieven te zoeken indien de reis wegens te weinig deelnemers niet door kan gaan.
Voor alle groepsreizen naar de Westelijke Woestijn met de op de website vermelde vertrekdata geven wij een vroegboekkorting van € 50 per deelnemer, indien men minimaal 5 maanden vóór vertrekdatum van de groepsreis boekt. Daarnaast betekent vroeg boeken in bijna alle gevallen ook lagere tarieven voor eventuele vliegtickets en - minstens zo belangrijk: het eerder kunnen afgeven van een gegarandeerd vertrek.

U vindt de informatie over de safari's in de Westelijke Woestijn in Egypte o.a. via de zoekfunctie op de home page selecteer land... Egypte   of  klik hier