Bike Tracks

Sinds 2007 is Bike Tracks onderdeel van Snow Leopard Adventures. 
Waar ons programma begonnen is met (wandel)reizen naar de Nepalese Himalaya, is deze inmiddels uitgebreid tot het meest veelzijdige Himalaya programma, alsmede een breed aanbod in berggebieden als de Andes, Hoge Atlas, Kilimanjaro, Nieuwzeelandse Alpen, Rocky Mountains, en dichterbij huis: de Europese Alpen. 
Het reisprogramma bestaat enerzijds uit fiets- en wandelreizen & expedities, en anderzijds uit actieve rondreizen en cultuurreizen. Tijdens al onze reizen staat avontuur voorop.

Al onze fietsreizen kunnen daarom zonder uitzondering bestempeld worden als pittig & avontuurlijk!

Prive-groepen

Naast de groepsreizen is het ook mogelijk om met een eigen fietsclub/vriendenkring één van de groepsreizen - in overleg met ons - op een door u gewenste vertrekdatum te plannen. Mits echt tijdig (dit is weer mede afhankelijk van de beoogde bestemming) aan ons doorgegeven in verband met het vastleggen van eventuele reisbegeleider, accommodatie, vluchten etc. 

Vroeg boeken: de voordelen
Het organiseren van , inplannen van een reisbegeleider, het boeken van vluchten etc. voor een groepsreis doen wij liever niet 2 maanden voor vertrek.  Daar komt bij dat wij voor de meeste van onze groepsvertrekken een deadline hanteren van minimaal 2 maanden vóór vertrek. Dit om de deelnemers die reeds geboekt hadden voor een specifieke reis , de mogelijkheid te geven nog naar alternatieven te zoeken indien de reis wegens te weinig deelnemers niet door kan gaan.
Voor alle fietsgroepsreizen met de op de website vermelde vertrekdata geven wij een vroegboekkorting van € 100 per deelnemer, indien men minimaal 5 maanden vóór vertrekdatum van de groepsreis boekt. Voor enkele reizen geldt óók een vroegboekkorting van € 150 indien men minimaal 8 maanden vóór vertrekdatum boekt.
Daarnaast betekent vroeg boeken in bijna alle gevallen ook vaak veel lagere tarieven voor eventuele (opties op) vliegtickets en - minstens zo belangrijk: het veel eerder kunnen afgeven van een gegarandeerd vertrek voor u en de andere deelnemers!
Vroegboekkortingen kunnen niet gecombineerd worden met eventuele andere kortingen of aanbiedingen

U vindt alle fietsreizen o.a. via de zoekfunctie op de home page selecteer reistype..  fietsreis