Patagonië en Vuurland

Patagonië is een streek op deze wereld die tot ieders verbeelding spreekt. De extreme en vaak barre weersomstandigheden schrikken alleen de echte avonturiers niet af. In de korte lokale zomer zijn de omstandigheden wat milder en heeft iedereen de kans om dit verlaten stuk wereld te voet te ontdekken. Patagonië staat bekend om de ruige en spectaculaire wildernis. Het fraaie landschap met actieve vulkanen, heldere gletschermeren en uitgestrekte oerbossen en natuurlijk de indrukwekkende bergketens van de Andes biedt niet alleen mogelijkheden om mooie wandelingen te maken, maar ook om fraaie fietstochten te maken.

Na een bezoek aan Patagonië zou – indien u over voldoende tijd beschikt – Vuurland een passend en fraai slot kunnen vormen voor de Patagonië reis. Vuurland dankt zijn naam aan de Yamana-Indianen, die niet gekleed waren en zich warmden aan vuurtjes, die zij zelfs in hun kano’s bij zich hadden.
Vuurland wordt omringd door de Straat van Magallanes en door de Atlantische en Grote Oceaan. Dit gebied ademt echt het gevoel aan het einde van de wereld te zijn.

 

Geen resultaten

Geen resultaten voor deze combinatie, probeer iets anders.

Somewhere between the start of the trail
and the end is the mystery
why we choose to walk


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!