Argentinië

Argentinië is een schitterend land met voor ieder wat wils. U treft er een prachtige natuur aan, uiteenlopend van savannevlaktes tot watervallen (het duizeling-wekkend waterspektakel van Iguazu is een hoogtepunt en onvergetelijk) en van jungles tot gletjsers, kleurrijke indianengemeenschappen, uitgestrekte pampas en bergen die overgaan in imposante Andestoppen. Aconcagua is de hoogste top op het zuiderlijk halfrond!

Patagonië heeft een magische klank in de oren van de meeste mensen. Het is een land van woeste bergen, gletsjers, nooit aflatende wind en oneindige pampa’s met koeien en schapen. Grof gezegd is Patagonië gedefinieerd als de laatste 2000 kilometer van Zuid-Amerika. Het ligt in twee landen, Chili en Argentinië. Het beslaat ongeveer een derde van de totale oppervlakte van beide landen maar slecht 5% van de bevolking woont er.

Aconcagua 6962m Expeditie Argentinië klimtocht | Snow Leopard (06) Zwaar Aconcagua
22/nov/2024
22/nov/2024 | 09/feb/2025
22 dagen
va € 4100,-

Aconcagua (regio Mendoza) (ArgentiniëZuid-Ameri)


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!