Over de reizen

We organiseren avontuurlijke wandelreizen in bijzondere en desolate berggebieden met imposante toppen en pure cultuur. Ook organiseren we actieve rondreizen, trektochten, expedities, cultuurreizen en enkele bijzondere fietsreizen. In de basis bieden we onze reizen als groepsreis aan, maar wanneer je liever individueel of met een privé-groep reist, kunnen we bijna iedere reis op jouw wensen afstemmen.

Waar ons reisaanbod meer dan 30 jaar geleden begonnen is met reizen naar Nepal, is het inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig Himalaya programma in Tibet, Bhutan, India (zowel Ladakh als Sikkim) Pakistan en Kirgizië. Daarnaast bieden we avontuurlijke wandelreizen in een groot aantal mooie berggebieden in andere delen van de wereld.

Bijvoorbeeld: beklim vulkanen in Ecuador, wandel door de Cordillera’s in Peru, bewonder het immens uitgestrekte Patagonië, bereik in Tanzania de top van Kilimanjaro, maak een trektocht in Marokko of leer klimtechnieken tijdens een alpiene cursus in de Zwitserse Alpen. Dit alles onder kundige leiding en met een gedegen en tegelijkertijd flexibele planning.

Welk soort reis je ook kiest, bijzondere ervaringen en onvergetelijke ontmoetingen zijn een garantie!


Het merendeel van onze reizen zijn avontuurlijke tochten in afgelegen gebieden, waar gebeurtenissen minder voorspelbaar zijn dan in onze westerse wereld. Ondanks het feit dat wij zoveel mogelijk het onverwachte trachten te verwachten, kunnen wij de kans niet volledig uitsluiten dat er een keer iets anders loopt dan gepland. Binnenlandse vluchten kunnen worden geannuleerd, wegen zijn soms geblokkeerd en hotels halen niet altijd de westerse standaard. Een flexibele houding en een goed inlevingsvermogen zullen ertoe bijdragen dat je jouw vakantie met plezier zult beleven.

Deze onvoorspelbaarheid betekent ook dat de routes die we hebben samengesteld voor elk van onze tochten gezien moeten worden als de ‘voorgenomen’ route. De routes kunnen we niet garanderen om de simpele reden dat onberekenbare factoren (o.a. het weer, lokaal transport en uitzonderlijke terreinomstandigheden) ervoor kunnen zorgen dat het noodzakelijk is de route aan te passen. Dit gebeurt door de begeleidende staf, in samenspraak met de groep. Wij zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen om de gevolgen van de veranderingen zo beperkt mogelijk te houden en de kwaliteit van de reis zoveel mogelijk te waarborgen.


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!