Over de reizen

Waar ons programma begonnen is met reizen naar de Nepalese Himalaya, is deze inmiddels uitgebreid tot het meest veelzijdige Himalaya programma, alsmede een breed aanbod in berggebieden als de Andes, Hoge Atlas, Kilimanjaro, Nieuw-Zeelandse Alpen en dichterbij huis: de Europese Alpen. Ons reisprogramma bestaat uit wandelreizen, trektochten & expedities, actieve rondreizen, cultuur- en festivalreizen en enkele bijzondere fietsreizen.

(Bijna) al onze groepsreizen kunnen in overleg óók als individuele reis of privégroepsreis geboekt worden.

Welke soort reis u ook kiest, bijzondere ervaringen en onvergetelijke ontmoetingen zijn een garantie!

 


Het merendeel van onze reizen zijn avontuurlijke tochten in afgelegen gebieden, waar gebeurtenissen minder voorspelbaar zijn dan in onze westerse wereld. Ondanks het feit dat wij zoveel mogelijk het onverwachte trachten te verwachten, kunnen wij de kans niet volledig uitsluiten dat er een keer iets anders loopt dan gepland. Binnenlandse vluchten kunnen worden geannuleerd, wegen zijn soms geblokkeerd en hotels halen niet altijd de westerse standaard. Een flexibele houding en een goed inlevingsvermogen zullen ertoe bijdragen dat u uw vakantie met plezier zult beleven.

Deze onvoorspelbaarheid betekent ook dat de routes die we hebben samengesteld voor elk van onze tochten gezien moeten worden als de ‘voorgenomen’ route. De routes kunnen we niet garanderen om de simpele reden dat onberekenbare faktoren (o.a. het weer, transportproblemen en uitzonderlijke terreingesteldheden) ervoor kunnen zorgen dat het noodzakelijk is de route aan te passen. Dit gebeurt door de begeleidende staf, in samenspraak met de groep. Wij zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen om de gevolgen van de veranderingen zo beperkt mogelijk te houden en de kwaliteit van de reis zoveel mogelijk te waarborgen.


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!