Verzekeringen

Een goede verzekering is belangrijk. Snow Leopard Adventures stelt een reisverzekering verplicht.
Let er bij jouw (doorlopende) reisverzekering op dat je verzekerd bent tijdens bergwandeltochten en dat het bedrag voor repatriëring kostendekkend wordt gegarandeerd, want een eventuele (helikopter)redding kan duizenden dollars kosten.


De annuleringsverzekering
(welke binnen één week na boeking afgesloten dient te worden) geldt niet alleen vóór vertrek, maar ook wanneer je jouw reis moet afbreken vanwege ziekte of een sterfgeval. Niet-genoten reisdagen worden dan vergoed. Bij een dubbel-zeker annuleringsverzekering ontvang je de gehele reissom terug, ongeacht het moment van annulering. Voor de exacte regels verwijzen we je naar de verzekeringsvoorwaarden.

De reisverzekering dekt kosten voor bagage en medische kosten, alsmede repatriëring. Deze verzekering kan tot de dag voor de vertrekdag worden afgesloten. Let bij het afsluiten op de keuze voor werelddekking.


VERZEKERING NU AFSLUITEN:
Hier kan je bij Allianz – Global Assistance (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekeringen direct afsluiten!

In een paar eenvoudige stappen sluit je de gewenste verzekering af en ontvang je de polis direct in jouw mailbox.
Een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten kan alleen voor een reis die ook via ons is geboekt! Bij de boekingsbevestiging ontvang je meer informatie.
Download en bekijk hier alvast de verzekeringskaart voor jouw verzekering: doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, kortlopende reisverzekering, kortlopende annuleringsverzekering.


Een verzekering van Allianz Global Assistance betekent:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
  • professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
  • het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
  • snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

LET OP! Beklimmingen van een hoge top?

Ga je een trekking peak of andere beklimming doen? Hou er dan serieus rekening mee dat een reisverzekering (zelfs met extra module bijzondere winter sporten) GEEN DEKKING biedt. Verzekeraars hebben vaak nog een aantal uitzonderingen op de extra aanvullende dekking, check dit echt heel goed bij jouw verzekering en vraag schriftelijke bevestiging dat jouw reis gedekt is!
Bij twijfel: sluit de NKBV bergsportverzekering af, zie hieronder!


Mera Peak, summit 6461m

Klimtochten/Expedities – NKBV Bergsportverzekering

Voor de niveau 5-tochten die de gebaande paden verlaten, is een speciale bergsportverzekering noodzakelijk, die via de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging kan worden afgesloten. NKBV LID WORDEN? DAT KAN HIER!


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!