Hugo van den Biggelaar

Voor Hugo (1976) zijn de reiskriebels begonnen tijdens zijn studententijd, toen hij verschillende meerdaagse wandeltochten in Europa maakte en deel uitmaakte van een  expeditie naar Groenland. Deze ervaring smaakte naar meer, en in 2000 vertrok hij voor een jaar naar Australië en Nieuw-Zeeland, waar hij diverse meerdaagse trektochten maakte. In 2004 heeft Hugo was het tijd voor een volgende reis en reisde hij samen met zijn vriendin 11 maanden door Nepal, India, Thailand, Laos en Canada.

Vooral de trekkings door de Nepalese Himalaya hebben veel indruk gemaakt. Bergen hebben altijd hun aantrekkingskracht gehouden, en Hugo maakte tientallen meerdaagse wandeltochten binnen en buiten Europa. Bij Snow Leopard Adventures organiseert hij diverse avontuurlijke wandelreizen, en houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe reizen.
Mail: hugo@snowleopard.nl


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!