Land

Avontuur op Niveau in veel landen.

Kies in de balk links een continent / land / regio dat u wilt bezoeken.
We organiseren wandelreizen, trektochten en expedities in bijzondere en desolate berggebieden met imposante toppen en pure cultuur, maar ook actieve rondreizen, cultuur- en festivalreizen en enkele bijzondere fietsreizen. Waar ons reisaanbod meer dan 25 jaar geleden begonnen is met reizen naar Nepal, is het inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig Himalaya programma in Tibet, Bhutan, India (zowel Ladakh als Sikkim) Pakistan en Kirgizië. Daarnaast hebben we een breed aanbod in landen waar je door mooie berggebieden kan wandelen en waar bijzondere toppen beklommen kunnen worden.

Bijvoorbeeld: beklim vulkanen in Ecuador, wandel door de Cordillera’s in Peru, bewonder het immens uitgestrekte Patagonië, bereik in Tanzania de top van Kilimanjaro, maak een trektocht  dichter bij huis in Marokko of leer klimtechnieken tijdens een alpiene cursus in de Zwitserse Alpen. Dit alles onder kundige leiding en met een gedegen en tegelijkertijd flexibele planning.

Zo kunt op onze website ook uw volgende reis zoeken:
– U kunt ook het filter in de foto bovenaan de pagina gebruiken om te zoeken per bestemming, per reistype, of alleen op reizen met (bijna) gegarandeerd vertrek.
– Mocht u het totale aanbod van alle reizen reizen willen zien, klik dan HIER.

 

Dit is een grote foto met onderschrift, foto accreditatie en of beschrijving.

Met zo’n 6 uur wandelen per dag kan je prima de ‘gemiddelde’ zwaarte trektocht ondernemen. In Nepal kan je daar al mee naar 5500m.


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!