Avontuur in de mooiste berggebieden

We organiseren avontuurlijke wandelreizen in bijzondere en desolate berggebieden met imposante toppen en pure cultuur. Ook organiseren we actieve rondreizen, trektochten, expedities, cultuurreizen en enkele bijzondere fietsreizen. In de basis bieden we onze reizen als groepsreis aan, maar wanneer je liever individueel of met een privé-groep reist, kunnen we bijna iedere reis op jouw wensen afstemmen.

Waar ons reisaanbod meer dan 30 jaar geleden begonnen is met reizen naar Nepal, is het inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig Himalaya programma in Tibet, Bhutan, India (zowel Ladakh als Sikkim) Pakistan en Kirgizië. Daarnaast bieden we avontuurlijke wandelreizen in een groot aantal mooie berggebieden in andere delen van de wereld.

Bijvoorbeeld: beklim vulkanen in Ecuador, wandel door de Cordillera’s in Peru, bewonder het immens uitgestrekte Patagonië, bereik in Tanzania de top van Kilimanjaro, maak een trektocht in Marokko of leer klimtechnieken tijdens een alpiene cursus in de Zwitserse Alpen. Dit alles onder kundige leiding en met een gedegen en tegelijkertijd flexibele planning.

Zo zoek je jouw volgende actieve wandelreis:
– In de balk aan de linkerkant kun je een continent, land of regio selecteren waar je naartoe wil.
– Ook kun je een filter gebruiken (bovenaan de pagina) om te filteren op bestemming, reistype, of op reizen met (bijna) gegarandeerd vertrek.
– Wil je een overzicht van alle reizen zien, klik dan HIER.

Dit is een grote foto met onderschrift, foto accreditatie en of beschrijving.

Met zo’n 6 uur wandelen per dag kan je prima de ‘gemiddelde zwaarte’ trektocht ondernemen. In Nepal kan je daar al mee naar 5500m.


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!