Soorten reizen

Wij bieden verschillende soorten reizen aan


GROEPSREIZEN: avontuurlijke wandelreizen en actieve rondreizen. 

Door ons brede aanbod hebben we onze wandelreizen en actieve rondreizen gewoonlijk één of meerdere vertrekdata per seizoen vastgesteld. Deze data zijn afgestemd op de meest ideale trekking- of reisomstandigheden. Bij de groepsreizen reis je in de meeste gevallen in een kleine groep van 5-12 deelnemers. 

 

 

 


INDIVIDUEEL: Reis op maat of privé-groepsreis

Alle reizen die we organiseren, kunnen we ook individueel organiseren. Het maakt niet uit of het een rondreis, trektocht of zelfs klimtocht betreft. In overleg bepalen we de reisdata, de route en de reisduur. In ons reisoverzicht (klik op reistype en selecteer ‘individuele reizen’) vind je enkele voorbeelden van individuele reizen, ter inspiratie en om je een idee te geven van de kosten. Door onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres om jouw persoonlijke wensen te vertalen in een reisvoorstel op maat. Dit voorstel kan vluchten, accommodatie, sightseeing en zelfs speciale trekkingroutes omvatten. Neem contact met ons op, en we denken graag met je mee.

 


Special interest reizen
Naast onze gangbare reizen bieden wij ook specifieke reizen aan, die gericht zijn op een bepaalde interesse. Dit zijn de zogenaamde special interest reizen. Zo kun je Thangka’s tekenen in Nepal, tijgers spotten in India, op fotografiesafari in Zuid-Afrika of de ultieme runners high ervaren tijdens de Everest Marathon in Nepal! 
 
 

Alpiene trektochten, bergsportcursussen en expedities
Tenslotte hebben wij, als bergspecialist, een aantal alpiene trektochten, expedities en bergsportcursussen in ons programma staan. De expedities, die in ons programma staan, bieden een regelrechte uitdaging aan ervaren bergsporters, die de ’trekking peaks’ ontgroeid zijn en toe zijn aan het beklimmen van 6000, 7000 of zelfs 8000 meter hoge bergreuzen.

 

 

 

 

 


Voor al onze reizen geldt:

Het merendeel van onze reizen zijn avontuurlijke tochten in afgelegen gebieden, waar gebeurtenissen minder voorspelbaar zijn dan in onze westerse wereld. Ondanks het feit dat wij zoveel mogelijk het onverwachte proberen te voorzien, kunnen wij de kans niet volledig uitsluiten dat er een keer iets anders loopt dan gepland. Binnenlandse vluchten kunnen worden geannuleerd, wegen zijn soms geblokkeerd en hotels halen niet altijd de westerse standaard. Een flexibele houding en een goed inlevingsvermogen zullen ertoe bijdragen dat je jouw vakantie met plezier zult beleven.

Deze onvoorspelbaarheid betekent ook dat de routes die we hebben samengesteld voor elk van onze tochten gezien moeten worden als de ‘voorgenomen’ route. De routes kunnen we niet garanderen om de simpele reden dat onberekenbare factoren (o.a. het weer, lokaal transport en uitzonderlijke terreinomstandigheden) ervoor kunnen zorgen dat het noodzakelijk is de route aan te passen. Dit gebeurt door de begeleidende staff, in samenspraak met de groep. Wij zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen om de gevolgen van de veranderingen zo beperkt mogelijk te houden en de kwaliteit van de reis zoveel mogelijk te waarborgen.

 

 

 

 


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!