Privacy

Privacy Policy
Snow Leopard Adventures hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens.

Dit privacy beleid is mede van toepassing op DISCOVER Reizen, SEA TREk en Nimsjoe Reizen, welke onderdeel zijn van Snow Leopard Adventures.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer je gegevens aan Snow Leopard Adventures verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens en zorgt er voor dat persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. .

Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder nummer 'm1614702'. Je kunt deze inzien via www.cbpweb.nl

 

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Reis boeken
Voor een boeking hebben wij je persoonsgegevens nodig, zoals onder andere je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s), e-mailadres en paspoortgegevens. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor zaken met betrekking tot je boeking. Denk hierbij aan facturen, informatie verstrekking over de reis, verzekeringen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen. Je gegevens worden in een veilige omgeving (met ssl certificaat) verwerkt.
Het is je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de personen namens wie je optreedt / een reis boekt op de hoogte zijn van de inhoud van ons privacyreglement en ermee instemmen dat je namens hen optreedt in uw communicatie met ons. Telkens wanneer dit mogelijk is werken wij uw gegevens bij, zodat deze juist, nauwkeurig en volledig zijn.


Nieuwsbrief

Wanneer je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief, informeren wij je regelmatig (ong 6x per jaar) per e-mail over onze reizen. Indien je de nieuwsbrief van Snow Leopard Adventuresn niet meer wenst te ontvangen dan is direct afmelden mogelijk via een link/button onderaan de nieuwsbrief op op onze site (vul mailadres in en klik op uitschrijven). Je kunt ook je afmelding kenbaar maken via info@snowleopard.nl.

 

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Snow Leopard Adventures verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.


Verwerking van persoonsgegevens
 
Om je onze diensten, waaronder je vlucht, vakantie of verzekering, te kunnen verlenen, kan het zijn dat wij je gegevens buiten Nederland of de Europese Economische Ruimte (hierna: "EER") bekendmaken en verwerken. Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.


Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen bij het kantoor van Snow Leopard Adventures te Den Haag, of via info@snowleopard.nl .


Vragen
Heb je vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun je deze richten aan: info@snowleopard.nl.


Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

 

Laatste wijziging: 01-jan-2016






Cookiebeleid

Snow Leopard Adventure maakt voor het verzamelen van klikgedrag gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand die op de harde schijf van je computer kan worden opgeslagen. Een cookie bevat geen persoonsgegevens. Onze cookies bevatten informatie over het klikgedrag en dienen ter herkenning om het gebruik van websites en informatievoorziening makkelijker te maken. Vergelijkbare technieken, zoals pixels, webbakens, enz. worden hieronder ook aangeduid met de term 'cookies'.


Geplaatste functionele cookies

Wij kunnen cookies van onszelf of van derden plaatsen op websites waarvan de inhoud door ons wordt verzorgd. Dit zijn cookies die bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen onthouden, of onthouden dat je bent aangemeld op een besloten deel van de website. Hieronder volgt een lijst van gebruikte cookies en hun functionaliteit:    

Sessie cookies
De cookies worden door Snow Leopard Adventures geplaatst om informatie vast te leggen met betrekking tot je bezoek aan onze website. Dit om je bezoek aan de vervolgpagina`s van de website te vereenvoudigen. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je je webbrowser afsluit.
Categorie: functioneel, noodzakelijk  

Google Analytics
De cookie wordt geplaatst door Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Snow Leopard Adventures gebruikt deze dienst om het gedrag van website bezoekers bij te houden en rapportages te maken over hoe bezoekers de website gebruiken. 
Categorie: prestatie  

Google Adwords
De cookie wordt geplaatst door Google, als deel van de "Adwords"-dienst. Snow Leopard Adventures gebruikt deze dienst voor het meten van de effectiviteit van de advertenties in de Google netwerken.
Categorie: targeting  

Facebook en Twitter
De cookie wordt geplaatst door Facebook en Twitter. Op de website van Snow Leopard Adventures zijn buttons van deze sociale netwerken opgenomen om webpagina`s te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten").
Categorie: sharing  

Door het gebruik van onze website, ga je akkoord met gebruik van cookies zoals hierboven omschreven.    


Plaatsen van niet functionele cookies

Wij  maakt geen gebruik van niet functionele cookies.

 

Blokkeren van cookies

Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je de instellingen van uw internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Als u cookies blokkeert, kunt u onze website(s) nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat je niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de website gebruik kunt maken of niet kunt boeken via onze website.  


Verwijderen van geplaatste cookies

Geplaatste cookies kunt u zelf verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser, verwijder de cookies via Your Online Choices http://www.youronlinechoices.com/be-nl/ of met behulp van de eventueel op uw computer geïnstalleerde beveiligingssoftware.


Vragen

We helpen je graag verder als je vragen of opmerkingen hebt: info@snowleopard.nl


Wijzigingen in dit reglement

Wijzigingen in dit reglement worden bekendgemaakt op onze website en/of beschikbaar gesteld op verzoek.



Snow Leopard Adventures,
Privacy en cookies: 22 maart 2016