Vluchten

Wij werken samen met diverse gerenommeerde airlines. Zo kunnen we bij KLM, Etihad Airways en Qatar Airways lange opties nemen, en gedurende deze optieperiode kunnen we het tarief garanderen. Bij KLM, Etihad, Qatar blijven de opties zelfs geldig tot er zekerheid dat de reis doorgaat! Dus hoe eerder je de vlucht boekt, hoe groter het voordeel want dan zijn de beste schema’s tegen de beste prijzen nog beschikbaar!

Wat bieden we verder inclusief in onze ticketprijzen:
– wij compenseren voor iedere klant de CO2 uitstoot
– de vlucht valt ook onder dekking van het Calamiteitenfonds
– de transfers bij aankomst in uw bestemming en bij vertrek worden voor je geregeld.

Het grote voordeel is dat je veilig vroegtijdig kan boeken voor een reis waar vooralsnog geen gegarandeerd vertrek voor geldt. Late boekers konden er in het verleden voor zorgen dat er pas laat vluchten geboekt konden worden, ook voor de mensen die zich als eerste hadden gemeld. Juist die klanten kunnen we op deze manier belonen. Vluchtprijzen zijn tegenwoordig bijna dagkoersen, maar de prijzen stijgen normaliter naarmate vluchten voller raken. Wij organiseren onze reizen in het hoogseizoen van de reisbestemming, zodat je ook de grootste kans hebt om van de meest optimale conditie te profiteren en te genieten. Dat impliceert echter wel dat we ook reizen in het drukke hoogseizoen waardoor er vaak veel vraag naar tickets is! Zeker is dat de beste aansluiting het snelst volgeboekt raken en die vlucht kunt u nu dus veilig reserveren.

De allerlaagste internet tarieven zijn veelal uitgesloten voor een lange optieduur, of kunnen slechts beperkte tijd worden behouden.


Stukje maatwerk (óók voor de reguliere groepsreizen)

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit is een belangrijke reden waarom wij op veel van onze reisbestemmingen de intercontinentale vluchten en de accommodatie ter plaatse bewust hebben losgekoppeld van de trektocht zelf. Omdat de ene deelnemer nu eenmaal een ander vluchtschema, luchtvaartmaatschappij, klasse resp. ander hotel en/of andere kamer, langer verblijf wenst, dan de ander.

Keuze uit gewenste vertrekdata, luchtvaartmaatschappij, klasse en vluchtschema 
Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die lijnvluchten onderhouden naar onze reisbestemmingen.
De prijzen en vluchtduur variëren sterk en zijn mede afhankelijk van boekingsklasse, gewenste vluchtschema, seizoen maar niet in de laatste plaats ook het tijdstip* van boeken.  Normaliter kunnen wij de tarieven op de diverse zoekmachines altijd matchen. Neem voor de vliegdagen en prijzen contact op met ons kantoor. We kunnen altijd een vrijblijvende optie nemen.


Vluchten en groepsreizen!
Omdat er voor een groepsreis altijd een minimum aantal vereiste deelnemers moet zijn alvorens de definitief reis door kan gaan (wij noemen dit ‘gegarandeerd vertrek’), kan dat juist bij vluchten nog wel problemen opleveren. De eerste geinteresseerden en de eerste boekers zorgen juist voor de essentiële basis van een groep! Deze mensen willen we daarom ook belonen met de beste tarieven, maar vaak zijn opties op tickets maar een paar weken te behouden. Dan kunnen we de tickets pas bevestigen wanneer deelnemer nummer zes geboekt heeft en tegen die tijd zijn de beschikbaarheid en tarieven soms wezenlijk anders… Neem snel contact op!

Lange vrijblijvende optie en laag tarief!
Wij bieden deze optie voor alle reizigers die boeken voor een trektocht waar momenteel nog geen ‘gegarandeerd vertrek’ van toepassing op is! Dat geeft je de zekerheid van een goede vlucht met een betrouwbare airline, een prima tarief en geeft rust aangezien je je vanaf dat moment geen zorgen meer hoeft te maken over de vlucht! Wij kunnen bij (bijna) alle luchtvaartmaatschappijen de door jou gewenste vluchten boeken. Iedere airline hanteert eigen voorwaarden en regels vwb optietermijnen. Wij informeren je graag.


Voorwaarden en garanties onder ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Bij boeking van de vluchten via ons als touroperator vallen de vluchten – net als de reis – ook onder de voorwaarden en garanties onder ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Indien men zelf de vluchten boekt via één van de vele websites zoals bijv. vliegtickets.nl, fairtickets.nl, cheaptickets.nl etc., dan vallen deze vluchten niet onder de voorwaarden en garanties van het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.


Hoogseizoen:
In het hoogseizoen zijn de beste aansluitingen vaak al maanden vóór vertrek volgeboekt. Tijdig boeken voorkomt teleurstellingen, omslachtige vliegschema’s en/of dure tickets. Hoe eerder wij vluchten voor jou – geheel vrijblijvend – in optie kunnen zetten des te goedkoper de tickets zijn!


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!