Coronabeleid (laatste update aug 2022)

Nu de reisadvisering niet meer alleen bepaald wordt door Corona, kunnen we weer de normale reisvoorwaarden hanteren. Bekijk hier ook het protocol bij groepsreizen.

Nepal | Yalung Ri en Langdak (6.220m) Expeditie | Snow Leopard (1)
30dgs reis Nepal incl 23dgn trektocht en expeditie naar Rolwaling om de Yalung Ri (5630m) en de top van de Langdak (6220m) te beklimmen.

Maar Corona is natuurlijk nog niet helemaal weg en kan van invloed blijven op de reisadviezen en uitvoerbaarheid van de reizen.

De hoofdregel is en blijft: Zien wij ons genoodzaakt om de reis te annuleren vanwege covid-19 (bijvoorbeeld bij een oranje reisadvies), dan heeft elke klant de keuze tussen:
1) Omboeken zonder wijzigingskosten naar een andere reisdatum en/of bestemming.
2) Refund van reeds betaalde reissom (binnen 2wkn).

Deze rechten komen direct uit de wet op de reisovereenkomst, hiervoor hoeft dus geen apart beleid en/of voorwaarden voor te gelden.

Zelf positief getest?
Test je zelf positief voor vertrek, dan ligt dat in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger. Ziekte valt onder de dekking van een annuleringsverzekering, deze afsluiten is dus nu belangrijker dan ooit tevoren! Check bij jouw verzekeraar of er geen uitsluiting voor Covid-19 van toepassing is.

Protocol groepsreizen
Download hier het protocol hoe te handelen bij een positieve (zelf-)test tijdens een groepsreis:
https://www.snowleopard.nl/wp-content/uploads/2022/08/ANVR-Covid19-protocol-2022-voor-groepsreizen.pdf


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!