Bastiaan Woudt PEAK Nepal

Bastiaan Woudt publiceert Nepal boek ‘Peak’!

In het najaar van 2019 verzorgde Snow Leopard Adventures in vertrouwde samenwerking met Summit Nepal Trekking een trektocht voor fotograaf Bastiaan Woudt. De route verliep door het Annapurna-bergmassief, weg van de druk belopen paden. De stroomvoorziening garanderen (opladen batterijen, opslaan afbeeldingen en backups) gedurende de lange en afgelegen trektocht was een mooie uitdaging.

Het doel van de reis was een fotoboek uit te geven in zwart/wit, met portretten en foto’s van landschap.


“Peak” bij Bastiaan Woudt

In “peak” trekt fotograaf Bastiaan Woudt een maand lang door de bergen van Nepal. Een expeditie van 26 dagen brengt hem naar de vaak niet bewoonde gebieden rond mount Annapurna, waar hij tot bijna 6000 meter klimt. Het levert een document op dat naast de landschappen en stillevens ook De trotse Nepalese bevolking toont die hij onderweg tegenkomt.

fotograaf: Bastiaan Woudt
Ontwerp: Roy Kahmann | Tekst: Bastiaan Woudt

Binding: Hardcover | Pagina’s: 264 | formaat: 25×33 cm taal: Engels | Eerste editie: 1250 | uitgever: 1605 Publishing | September 2020

Pre-order PEAK via: https://www.bastiaanwoudt.com/news/my-new-book-peak-available-for-pre-order

Fact-sheet PEAK (download HIER)

 

Ander nieuwsAanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!