Lockdown Nepal verlengd tot 2-juni, geen vluchten tot 31-mei.

In eerste instantie gold de inreisbeperking voor Nepal t/m 30-april. Maar zoals vrijwel in alle landen is deze periode nu verlengd. De lockdown blijft in ieder geval tot 2-juni geldig en daarnaast wordt er niet gevlogen van/naar Nepal tot 31-mei.

Vooralsnog lijkt het aantal besmettingen en sterfgevallen in Nepal relatief beperkt, wat positief nieuws is voor een land waar toch ook veel armoede heerst en mensen in de steden ook heel dicht op elkaar leven.

Hopelijk gaan we hier de komende weken voorzichtig de goede kant op en geldt dat ook voor andere landen.

Het behoeft geen betoog dat deze Covid crisis onze lokale partner in Nepal ook in alle heftigheid treft. Daar werkt men ook vanuit huis en is iedereen gelukkig gezond. Namens ons en ook namens onze lokale agent: dank voor iedereen die voornemens is komend najaar Nepal weer te bezoeken.

Hoe de wereld er over en paar weken uitziet is onmogelijk aan te geven, laat staan dat we iets zinnigs kunnen zeggen over het najaar. Ook is het nog ongewis wanneer de reiswereld  weer voorzichtig opgestart kan gaan worden en hoe reizen er post Corona uit zal zien. Het zal een interessant avontuur worden. Hoe groter de uitdaging, hoe groter de voldoening achteraf. Blijf gezond.

 

Ander nieuwsAanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!