Nanga Parbat – Concordia – K2

De reizen naar het spectaculaire trekkinggebied Concordia – K2 (langs vijf achtduizenders) beginnen met een spectaculair ‘opwarmertje’ naar het Nanga Parbat basiskamp en wordt vervolgd door de langere trekking naar het K2 basiskamp en de optionele oversteek over de vergletsjerde pas Gondogoro La naar de Hushe vallei. Deze tochten staan wel bekend als één van de meest indrukwekkende trekkinggebieden ter wereld.

We beginnen het avontuur met een drie-daagse inlooptocht waarna we de reis vervolgen naar Skardu en Askoli, waar we ons klaarmaken voor het spectaculaire vervolg. Gedurende de aanloop over de Baltoro-gletsjer blijft het Karakoram-gebergte ons verbazen.

Er verschijnen steeds meer schitterende grillige toppen, zoals de granieten spitsen van de Trango Towers, de Baltoro Cathedrals en de Lobsang Spire. De bergen worden steeds hoger en aangekomen in ons hoogste kamp op de uitgestrekte ijsvlakte Concordia, weten we ons omringd door een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder K 2 (8611m), Broad Peak (8047m) en Gasherbrum IV (7924m).

Geen resultaten

Geen resultaten voor deze combinatie, probeer iets anders.

Somewhere between the start of the trail
and the end is the mystery
why we choose to walk


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!