Berner Oberland

Het Berner Oberland is een regio van het kanton Bern en is een van de oudste vakantiegebieden van Zwitserland. Alles wat u zich bij Zwitserland voorstelt zult u in het Berner Oberland aantreffen: bergen met besneeuwde toppen, frisgroene weiden, bossen, blauwe meren, leuke dorpjes en kabelbanen naar prachtige uitzichtpunten. Het Berner Oberland is goed bereikbaar en ligt centraal in Zwitserland. Dat kan ook een reden zijn om dit gebied uit te zoeken als vakantiebestemming: u kunt vanuit deze regio gemakkelijk dagtochten maken naar andere gebieden van Zwitserland zoals Wallis.

Het populairste gebied voor toeristen vanuit de hele wereld is ongetwijfeld de Jungfrauregion. Hier vinden we beroemde bergen zoals de Eiger, die met zijn bijna loodrechte noordwand een uitdaging vormt voor veel bergbeklimmers. Verder is er de Jungfrau, die u met een bergtrein kunt bezoeken en waar u vanuit het hoogste treinstation van Europa een prachtig uitzicht heeft over het hele gebied en over een ijskoude gletsjerwereld.

Geen resultaten

Geen resultaten voor deze combinatie, probeer iets anders.

Somewhere between the start of the trail
and the end is the mystery
why we choose to walk


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!