Individueel | Privé | Maatwerk

Individuele privé wandelreizen | trektocht | expeditie (ook maatwerk) !

Alle reizen die wij aanbieden kunnen ook op individuele basis worden uitgevoerd. Je geniet dan echt een privé wandelreis, trektocht, of expeditie.
We hebben een aantal individuele reizen nu ook op de site staan, kijk HIER voor het overzicht van de actieve rondreizen en HIER voor de trekkings.

Maar er staan natuurlijk nog veel meer reizen op onze site. Kunnen die ook voor een stel, of eigen groep worden georganiseerd? Jazeker!
Hou er alleen alsjeblieft wel rekening mee dat we voor de tochten waarbij er gekampeerd wordt, wel een uitgebreide keukenploeg en aanmerkelijk meer dragers moeten inschakelen dan bij een lodge tocht.
Dus de meerkosten van privé een trektocht met tenten laten uitvoeren zijn aanzienlijk. De precieze kosten hangen van veel factoren af, onder andere jouw precifieke wensen. Hoeveel tijd heb je? Welk budget heb je? Wat wil je georganiseerd hebben? Vluchten? Hotels? Vervoer? Alleen de trektocht? Het hele pakket? Allemaal mogelijk!

Alles kan en we maken met alle plezier een offerte voor jouw plannen. We denken graag mee met mooie plannen en dat hoeft echt niet alleen precies een reis te zijn die we al aanbieden. Vaak ontstaan nieuwe reizen mede doordat een reiziger iets in zijn hoofd heeft. Dat gaan we dan samen uitwerken en organiseren.

De reisschema’s die we hanteren voor de groepsreizen zijn relatief flexibel. Bij een koppel of vriendengroep kunnen we desgewenst kijken naar de mogelijkheid om de reisduur wat in te korten, of juist extra tijd door te brengen op speciale locaties. Zo bouwen we samen aan een reis die goed doordacht is. Leg jouw plan gerust aan ons voor. Zien we iets wat naar ons idee beter kan, dan zullen we dat uitleggen en onderbouwen.

Bel ons op 070-3882867, mail naar info@snowleopard.nl  of maak een afspraak om alles persoonlijk aan tafel door te spreken.

Ander nieuwsAanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!