Nepal Trektocht Expeditie Wandelreis Cultuur Himalaya

Nepal is een land waar we van zuid naar noord, over een breedte van maximaal 180 kilometer, alle klimaatzones kunnen doorlopen: van de subtropische Terai-laagvlakte met Chitwan National Park, grenzend aan India, tot het gebied onder de arctische ‘derde pool’ van de wereld: de hoogste berg van de wereld, Mount Everest (8848m hoog).

Het voormalige hindoe koninkrijk -sinds 2008 een republiek – springt er niet alleen uit door zijn natuurlijke contrasten. Ook de religieuze en culturele rijkdom van Nepal oefent een enorme aantrekkingskracht uit op de reiziger.
Nepal is een paradijs voor bergwandelaars en klimmers. Het gehele land is voorzien van ontelbare paden over bergkammen, langs rivieren, over zeer hoge bergpassen en door oerbossen van onaardse schoonheid. Het land biedt klimmers een scala aan bergen van 6000 meter en hoger en maar liefst acht van ’s werelds veertien bergen hoger dan 8000 meter bevinden zich binnen haar grenzen. Veel meer superlatieven zijn niet nodig om aan te geven dat Nepal bij iedere bergwandelaar met oog voor natuur en cultuur onuitwisbare indrukken achterlaat!

Wij organiseren alles van relaxte cultuurreizen, tot mooie wandelreizen, uitdagen trektochten, tot serieuze expedities naar Himalaya toppen.
Al deze reizen organiseren we in groepsverband, maar alle reizen zijn ook individueel boekbaar (dus een echte privé reis).
Maatwerk is onze specialiteit, het combineren van jouw wensen binnen een bepaalde reis tijd en budget om je maximaal te laten genieten van dit ongelooflijke land.

We werken ook al jaren samen met diverse gerenommeerde hotels en airlines, dus kunnen iedereen ook een volledig pakket aanbieden!

Kijk HIER voor het volledige aanbod aan reizen naar Nepal.

 

 


Aanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!