Fit aan de start!

Nu de reisadviezen binnen Europa weer voorzichtig aan worden versoepeld, is dit bij uitstek een ideale periode om na maanden relatief veel binnen gezeten te hebben er weer op uit te trekken. Met een rugzak op heerlijk de natuur in en de rust en ruimte opzoeken terwijl je gelijk in vorm komt voor die mogelijke toekomstige droomreis. Hopelijk worden de verre bestemmingen vanaf het eind van de zomer ook weer bereisbaar.
Heb je getraind, dan geniet je meer van de reis en je weerstand is ook groter.

Wij bereiden alles met onze lokale partners en reisleiding voor met goede protocollen om je veilig en verantwoord te laten genieten van de gekozen reisbestemming. Jij kan ons helpen door goed voorbereid, gezond en fit het avontuur aan te gaan wanneer de reisadviezen weer groen/geel zijn. Dan hebben we er vooraf samen alles aan gedaan om maximale te halen uit het voorrecht om weer te kunnen reizen. Klik HIER voor ons advies voor wat betreft trainen voor onze trektochten.

Ander nieuwsAanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!