Samen met HT Wandelreizen

“Waarom zijn we niet eerder met elkaar in zee gegaan?”, was een gedachte die bij zowel René de Bos (Snow Leopard Adventures) als bij  Charles Halberstadt (HT Wandelreizen) opkwam tijdens besprekingen die de afgelopen maanden zijn gevoerd. Zoveel herkenning en erkenning van elkaars situatie en organisatie, die ieder hun eigen sterke kanten en specialisaties hebben.

HT is breed georiënteerd met een wereldwijd aanbod van wandelreizen. Daarnaast heeft HT een aantal zeer exotische reizen, sommige met een spirituele inslag. Charles heeft steeds nieuwe routes ontdekkend, tienduizenden kilometers te voet afgelegd, het merendeel in het Himalaya gebied.

Snow Leopard is natuurlijk van oudsher een Nepal en Himalaya specialist met een zeer brede ervaring in de Himalaya-klimwereld. Niet voor niets: René is immers de eerste Nederlander die op de top van de Mt. Everest stond! We zijn dan ook erg enthousiast dat we kunnen aankondigen dat Snow Leopard Adventures en HT Wandelreizen de krachten gaan bundelen.

In het najaar van 2016 hebben we al delen van onze programma’s samengevoegd, zodat er bij beide organisaties een groter aanbod aan reizen zal zijn en, belangrijker misschien, dat er meer keuze zal zijn in reizen met een gegarandeerd vertrek. Per 1 januari zal de samenwerking nog een stap verder gaan om een goed uitgebalanceerd programma te bieden van rondreizen, wandelingen, trektochten en expedities over de hele wereld.

HT en SL staan samen voor unieke reisroutes waarbij je altijd bijzondere reiservaringen zult opdoen. Van licht tot zwaar, van kort tot lang, groepsreizen, individueel en/of maatwerk, altijd ‘value for money’! Wij zien enorm uit naar de samenwerking en houden je op de hoogte.

René de Bos
Charles Halberstadt

 

 

Ander nieuwsAanmelden Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen, bijzondere projecten en bijv. extra vertrekdata? We verspreiden met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief.
Meld je hieronder dan eenvoudig aan!